Onze kijk

Play it loud vzw maakt naast een fysieke winkel 
ook gebruik van een online platform dat is ontworpen 
om hergebruik, recycling en geldinzameling te bevorderen, 
met als grootste doelstelling 
voor mensen met een beperkt budget te steunen via allerhande wegen. 


Op dit platform bieden we om te starten, 
een gevarieerd assortiment aan kleding 
deze zijn zorgvuldig samengesteld uit tweedehands items. 
gecontroleerd op authenticiteit, 
voortkomend uit gerecyclede goederen en donaties van de gemeenschap. 
Het doel is om duurzaamheid te promoten, 
de impact op het milieu te verminderen 
en tegelijkertijd financiële lasten te verlichten 
voor degenen die dat het meest nodig hebben.


Community-gedreven donaties: 

We moedigen de gemeenschap aan om overtollige items te doneren die je niet meer nodig hebt. Deze donaties worden vervolgens verkocht in de winkel of op het online platform, waarbij de opbrengst wordt gebruikt voor daguitstappen, groepsvakanties en programma's voor hergebruik en recycling.


Educatieve bronnen: 

Naast het aanbieden van producten, voorzien we ook regelmatig in educatieve inhoud en tips over duurzaam leven, recyclingpraktijken en manieren om geld te besparen. Play it loud is niet alleen online actief, maar ook een gemeenschap die zich inzet voor het bevorderen van duurzaamheid en het ondersteunen van mensen met een beperkt budget of een beperking (welke begrippen steeds vaker hand in hand gaan). Met een focus op hergebruik, recycling en geldinzameling, bieden we een ​​gemakkelijke en betaalbare manier voor jou om bij te dragen aan de samenleving, een groenere planeet, en eventueel tegelijkertijd geld te besparen.

Budgetvriendelijke opties: 

We streven ernaar om in onze winkel te Leopoldsburg producten aan te bieden die betaalbaar zijn voor mensen met een beperkt budget. lidmaatschap voor aankopen aan 50% korting, naast een punten-spaarformule aangeboden om de kosten verder te verlagen.

Tweedehands producten:

We hebben een gevarieerd assortiment van tweedehandsproducten in onze fysieke winkel, zoals kleding, elektronica, boeken en huishoudelijke artikelen. (het aanbod varieert afhankelijk van gedoneerde goederen) Al onze items worden zorgvuldig geselecteerd, geïnspecteerd en tegen betaalbare prijzen verkocht.

Doelstelling  

De opbrengsten worden gebruikt voor de organisatie van daguitstappen en vakanties om deze zo betaalbaar mogelijk tot zelfs indien haalbaar gratis aan te bieden voor wie in aanmerking komt.Als aanvulling ook om de werking draaiend te houden met behulp van ons eigen diensten-aanbod proberen we zoveel mogelijk zelfbedruipend te zijn en tot op zekere hoogte zoveel mogelijk onafhankelijk te werken los van subsidies of financiële donaties.  

Uiteraard is elke financiële gift welkom!

Onze hoofddoelstelling is wel om grotendeels te werken met donaties in natura of door gebruik te maken als klant van ons ruime aanbod waar iedereen gebruik van kan maken. je kan ervoor kiezen om binnen onze organisatie een extra donatie te doen bij je aankoop, waarbij een percentage van de opbrengst wordt gedoneerd aan een daguitstap / vakantievoor een gezin of een individu.