evenementen en activiteiten 


Neem contact op met ons

Hier vind je alles wat met onze activiteiten en vakanties te maken hebben.

ook hier kan je je inschrijven voor een deelname of een ticket kopen 

Doorheen het jaar proberen we tal van variatie in het vrijetijds aanbod te hebben dat Play it loud organiseert  

Summer scooter tour  

zo 23 juni 2024

Ontdek de betoverende landschappen van Limburg en Vlaams-Brabant op een unieke manier met onze groeps Scooter Tour! Begin je avontuur met een stevig ontbijt van spek en eieren, de perfecte start voor een dag vol ontdekkingen. Let op: enkel A-klasse en B-klasse scooters mogen deelnemen, zodat iedereen comfortabel en veilig kan rijden.

Zet koers door de glooiende heuvels en pittoreske dorpen in gezelschap van mede scooterliefhebbers. Voel de vrijheid terwijl de wind door je haren waait en deel de ervaring met nieuwe vrienden.

Halverwege de tour, als de honger begint te knagen, trakteren we je op een heerlijke hotdog om weer energie op te doen. Geniet van de lokale gastvrijheid en de heerlijke smaken die onze streek te bieden heeft.

De kers op de taart van deze memorabele dag is een ontspannende pauze op een gezellig terrasje. Hier kun je even heerlijk achterover leunen, genieten van een drankje, en gezellig napraten over de belevenissen van de dag.

Of je nu een fervente scooterrijder bent of gewoon een dagje uit zoekt, deze tour biedt voor elk wat wils. Schrijf je in voor onze Scooter Tour en maak je klaar voor een dag vol plezier, cultuur, en culinaire hoogstandjes, samen met een groep gelijkgestemden!

schrijf je hier  in voor de scooter tour 


 

Wij zijn de route al gaan verkennen. 


kijk hier het filmpje 


filmpje scooter tour proef rit 2024