MAAK KENNIS MET DE OUTLETIn onze 2de hands Outlet van 100 vierkante meter kunnen mensen die het financieel niet breed hebben of invalide zijn kleding, schoenen, huisraad, speelgoed en klein Electro  kopen tussen de 1euro en 5 euro. 

Leden krijgen een spaarkaart waar ze kortingen mee kunnen sparen. Na een aankoop van 20 euro krijg je een korting van 5 euro.

In plaats van met de hoed rond te gaan kunnen mensen kleding, schoenen huisraad, speelgoed en klein electro doneren. Deze worden dan ter beschikking gesteld aan onze doelgroep en leden.

Alle inkomsten worden gebruikt voor de doelgroep, wat we nu al ook al doen. Zo hebben we op een jaar tijd de sociale kruidenier van start kunnen laten gaan, een tewerkstelling voor personen met een beperking kunnen realiseren en een vakantie kunnen weggeven aan 5 gezinnen voor 1 symbolische euro.

Iedereen kan winkelen in onze 2 de hands outlet, ook mensen die niet tot de doelgroep behoren. Enkel zij krijgen geen korting op de producten. 

Hun aankopen dienen als steun voor onze organisatie en om de afvalberg te verkleinen. 


De filosofie achter onze Outlet 


We moeten met zen allen naar een wereld met zero waste. we leven nu in een wegwerpmaatschapij en dit zal moeten veranderen elke inzet van initatieven rond zero waste zijn daarom belangrijk 

ook onze Oudlet. Mensen geven een 2 de leven aan het oude kleding huisraad en speelgoed en helpen hierdoor ook nog eens mensen die het wat minder breed hebben zo vormen we allemaal een belangrijke  schakel in deze kringloop.

Boeken ruilkast 


ook Bij ons vind je een boeken ruilkast 

Waar tal van boeken in liggen voor jong en oud waar je gratis boeken kan vinden.

Heb je je boek uitgelezen breng het trug en ruil het voor een ander exemplaar.

zo kan je steeds geniten van een spanned of romantisch verhaal.

ONTMOETING EN GEZELSCHAP
In onze ontmoetingsruimte kan je gratis een kop koffie of thee drinken of een frisdrank voor € 0.50.

Je kan er ook gezelschapspelletjes spellen of gewoon een praatje maken. MAATSCHAPPELIJK ADVIES EN DOORVERWIJZINGENS ONDERSTEUNING


MAATSCHAPPELIJK ADVIES EN DOORVERWIJZINGENS ONDERSTEUNING

Heb je vragen over doelen dat je wil bereiken of problemen in je gezin of eigen leven? Dan kan je hier raad vragen en wij luisteren, zoeken mee naar oplossingen.

Helaas kunnen we niet voor alles een oplossing zoeken. Daarvoor helpen we je met je doorverwijzing naar een bepaalde dienst en vullen we samen de formulieren in.