SUMMER

Reserveren 

Registraties zijn gesloten

SUMMER

SCOOTER TOUR

Ontdek de betoverende landschappen van Limburg en Vlaams-Brabant op een unieke manier met onze groeps Scooter Tour! Begin je avontuur met een stevig ontbijt van spek en eieren, de perfecte start voor een dag vol ontdekkingen. Let op: enkel A-klasse en B-klasse scooters mogen deelnemen, zodat iedereen comfortabel en veilig kan rijden.

Zet koers door de glooiende heuvels en pittoreske dorpen in gezelschap van mede scooterliefhebbers. Voel de vrijheid terwijl de wind door je haren waait en deel de ervaring met nieuwe vrienden.

Halverwege de tour, als de honger begint te knagen, trakteren we je op een heerlijke hotdog om weer energie op te doen. Geniet van de lokale gastvrijheid en de heerlijke smaken die onze streek te bieden heeft.

De kers op de taart van deze memorabele dag is een ontspannende pauze op een gezellig terrasje. Hier kun je even heerlijk achterover leunen, genieten van een drankje, en gezellig napraten over de belevenissen van de dag.

Of je nu een fervente scooterrijder bent of gewoon een dagje uit zoekt, deze tour biedt voor elk wat wils. Schrijf je in voor onze Scooter Tour en maak je klaar voor een dag vol plezier, cultuur, en culinaire hoogstandjes, samen met een groep gelijkgestemden!


EIGEN SCOOTER IS NOODZAKELIJK 

INSCHRIJVING IS 25 EURO PER PERSOON 

ALLES INCLUSIEF Reserveren 

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
zondag 23 juni 2024
10:00 18:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Play it loud vzw

leopoldsburgsesteenweg 82
3971 leopoldsburg
België
+3211740028
info@playitloud.be

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Play it loud vzw

+3211740028
info@playitloud.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.