SPAGHETTI eetdag

Reserveren 

SPAGHETTI eetdag

Kom op 25 mei gezellig genieten van onze authentieke Italiaanse pasta’s tijdens onze speciale pasta Eetdag in het sfeervolle buurthuis van Heppen. Dit evenement is niet alleen een kans om samen met vrienden, familie of buurtgenoten te smullen van de rijke smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft, maar het dient ook een goed doel. Alle opbrengsten van deze dag gaan naar het ondersteunen van onze groepsvakantie en de algemene werking van Play It Loud, waarmee we diverse activiteiten en projecten organiseren om de gemeenschap te versterken.
Onze chef-koks bereiden met passie een diversiteit aan pasta’s, elk met unieke sauzen en verse ingrediënten, zodat er voor ieder wat wils is. De Eetdag biedt twee verschillende eettijden aan, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij jouw schema past. Je kunt aanschuiven van 16:00 tot 18:00 uur voor een vroeg diner of van 19:00 tot 21:00 uur voor wie liever later eet. Elk tijdstip biedt dezelfde geweldige selectie van pasta’s, zodat je geen enkele specialiteit hoeft te missen.
Voor degenen die het liever rustig aan doen of tijd willen besparen, bieden we ook een handige afhaaloptie. Je kunt je favoriete pasta’s bestellen en deze ophalen om thuis van te genieten. Dit is perfect voor die avond lekker thuis te genieten of weinig tijd hebt.
Om iedereen een plezierige en georganiseerde ervaring te bieden, is reserveren noodzakelijk. Dit kan gemakkelijk via onze website in Leopoldsburg, waar je direct kunt zien welke pasta’s beschikbaar zijn en je keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook reserveren bij onze ‘Rap op Stap’ kantoren in Ham, Heusden-Zolder of Pelt, waar ons vriendelijke personeel je graag helpt met het maken van je reserveringen en eventuele vragen beantwoordt.
Het evenement vindt plaats  in het buurthuis van Heppen 
Mocht je nog vragen hebben of speciale verzoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op eropuit@playitloud.be. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat jouw pasta-ervaring onvergetelijk wordt. Mis deze heerlijke dag niet en reserveer snel een plaats aan een van onze tafels. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van de rijke, authentieke smaken van Italië, rechtstreeks op je bord in Heppen, en tegelijkertijd een geweldig doel te steunen.

 

Reserveren 

Datum & Tijd
zaterdag 25 mei 2024
16:00 21:00 (Europe/Brussels)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Buurthuis Heppen

Heidestraat 65
3971 Leopoldsburg
België
--Buurthuis Heppen--

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Play it loud vzw

+3211740028
info@playitloud.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.