RODE PAPRIKA GEVULD MET TONIJN

Prijscategorie : 5 à 6 euro

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 grote rode paprika's

  • 3 blikken tonijn op olie

  • 3 el ontpitte zwarte olijven, fijngehakt

  • 2 el kappertjes

  • 1 doosje ansjovisfilet op olie, versnipperd

  • peper

  • 1/2 bosje verse peterselie, fijngesnipperd

  • 1/4 glas olijfolie

  • 1 glas water

  • 1tl gedroogde provençaalse kruiden

  • peper

  • 350gr griekse pasta (verkrijgbaar in grootwarenhuizen, ook griekse rijst genoemd)

Bereiding

Snij de paprika's in 2 in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en het steeltje.

Vermeng de tonijn met de fijngehakte zwarte olijven, kappertjes, ansjovis, flink veel peper en peterselie.

Vul de paprika's met het tonijnmengel.

Verwarm de oven voor op 220°C.

Giet in een ovenschotel 1/4 glas olijfolie + 1 glas water, provençaalse kruiden + peper. Leg de gevulde paprika's in de ovenschotel.

Zet de schotel 40min in de oven, af en toe de paprika's overgieten met het kookvocht.

Kook de griekse pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

 

011/74 00 28

Oudstrijdersstraat 11 bus 3   

3971 Leopoldsburg/Heppen, Belgium

011/74 00 28

VOOR ALGEMENE INFO 

Onswinkeltje@playitloud.be

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

©2019 door Play it loud v.z.w