PERZIK GEVULD MET TONIJN EN RIJSTSALADE

Prijscategorie : 4 à 5 euro

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300gr basmati rijst

  • 1 groot blik perziken, 1/2 glas sap behouden

  • 1 blikje maïs

  • 100 gr diepvrieserwtjes

  • 1/2 rode paprika, fijngehakt

  • 1/2 tl sambal of harissa

  • 3 blikjes tonijn natuur

  • 3 el mayonaise

  • 3 el ketchup

Bereiding

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Spoel de gaargekookte rijst koud onder stromend water en wrijf de korrels los met de hand of een vork.

Laat de perziken uitlekken maar vang het sap op.

Vermeng 1/2 glas perzikensap met 1/2 tl sambal of harissa.

Kook de diepvrieserwtjes volgens de instructies op de verpakking.

Maak een dressing van 3 el mayonaise en 2 el ketchup.

Meng de uitgelekte tonijn met de dressing en vul daarmee de perziken.

Vermeng de rijst met de maïs, erwtjes en fijngehakte rode paprika en overgiet met het perzikensap.

 

Oudstrijdersstraat 11 bus 3   

3971 Leopoldsburg/Heppen, Belgium

011/74 00 28

VOOR ALGEMENE INFO 

info@playitloud.be

openingstijden 

  • Ma: 9u-12u-13u-17u

  • Di: gesloten-13u-17u

  • Woe: gesloten

  • Do: 9u-12u-13u-17u

  • Vrij 9u-12u-gesloten 

  • wknd en feestd. gesloten

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

©2019 door Play it loud v.z.w