GEBAKKEN RIJST MET SCAMPI EN SPEK

Prijscategorie : 5 à 6 euro

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gr basmati rijst

  • 1 pakje nasikruiden

  • 2 uien, fijngesnipperd

  • 6 eetlepels maisolie

  • klontje boter

  • 16 scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd

  • 100 gr spekblokjes

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit 6 eetlepels olie in een wok en roerbak de uien glazig.

Bak in een klontje boter de scampi tot ze roze zijn (ongeveer 4 minuten).

Bak de spekblokjes zonder toevoeging van vetstoffen in een pannetje met antiaanbaklaag.

Wel de nasikruiden in warm water (controleer de gebruiksaanwijzing op de verpakking).

Schep de rijst + spekblokjes + scampi door de geroerbakte ui, overgiet met de nasikruiden en roerbak 5 à 10 minuten.

 

Adres

Oudstrijdersstraat 11 bus 3   

3971 Leopoldsburg/Heppen

Belgium

Contact opnemen

011/74 00 28

Volgen

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

©2019 door Play it loud v.z.w